Ready for Market Renovation in Wood End, Ipswich

Highlights:

This small rental property in Wood End needed a more functional and upgraded space to include a dining/living room, toilet and laundry area. It was originally on two different levels so the floor was raised to allow a more seamless transition to the living/dining space. Rectifications works were required to achieve this including re-stumping and extensive external landscaping. A new Colourbond roof was installed on the entire house including the new extension.

Really proactive and helpful tradesman, was really useful in helping scope the works when I was short of time and completed them on time with proactive communication throughout. – Simon Kalinowski

 

BEFORE the renovation
BEFORE the renovation
BEFORE the renovation
BEFORE the renovation